Jan 31, 2007

Αυτό Που Θέλουν Οι Γυναίκες

..είμαι εγώ! Οκ, μπορεί και όχι, αλλά σίγουρα δε θέλουν το φυσιολογικό, είναι βαρετό βλέπεις. Το απρόβλεπτο τις ανανεώνει σε στιγμές πλήξης, δίνει μια ζωντάνια στη σχέση.

Όταν τα πράγματα χάνουν τις αποχρώσεις τους και οι πεταλούδες στη κοιλιά σου κάθονται στ'αυγά τους, εσύ πρέπει να δώσεις τη σπίθα που θα κάνει το πάρτυ να πάρει και πάλι μπρος. Ξάφνιασε με δύο λέξεις που έχεις καιρό να πεις και λαχταράει να ακούσει. Μίλα της γι αυτά που σκέφτεσαι (όχι για μπάλα ρε μόγλη), δείξε ότι δε κρύβεις τίποτα κι ότι την εμπιστεύεσαι. Που και που άσε την ευαισθησία σου να βγει στην επιφάνεια.. ..όπα καλά είσαι, μη σε πάρει και για πούστη.

"Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός" πρέπει να είναι και λίγο άντρας με την oldschool έννοια. Πώς θα καταλάβεις όμως ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξεις πόσο oldschool είσαι; Νομίζω πως είναι στο βλέμμα τους, όταν αρχίζουν να σκέφτονται "τη προσοχή σου ήθελα, όχι τον γ' παγκόσμιο". Θα το συναντήσεις όταν αρχίσουν τα νάζια κι εσύ σαν γνήσιος άντρας-θύμα θα τα πάρεις στα σοβαρά. Φαίνεται να το έχουν αυτό κάπου χωμένο στο DNA τους, να θέλουν να σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον εκεί που όχι απλά δε το περιμένεις, αλλά δε χρειάζεται κιόλας. Στα μικρά προβλήματα και στις παρεξηγήσεις, λοιπόν, θα δείξεις πόσο παλιοσχολήτης είσαι, 1+1=2 κυρίαμ! αυτό κι αυτό με ενοχλεί, μη τα κρατάς μέσα σου για να το παίζεις συνέχεια happy κι ευτυχισμένος με αυτό που έχεις, δε θα εξαφανιστούν δια μαγείας όλα, ίσα ίσα θα συσορευτούν, θα τα βγάλεις όλα μια μέρα και τσουουπ νατος ο γ' παγκόσμιος. Ώραια, θα λες, τα λύσαμε τα μικρά προβλήματα και τις παρεξηγήσεις, με τα μεγάλα προβλήματα τι κάνουμε;

Κοίτα να δεις, στο προγραμματισμό όταν έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα το διαιρούμε σε μικρότερα γιατί είμαστε λίγο φλώροι και μας φοβίζουν τα μεγάλα. Έτσι φτιάχνουμε μικρά προγραμματάκια που θα συνθέτουν το κύριο πρόγραμμα. Οι σχέσεις μας με τις γυναίκες είναι σε καλύτερη μοίρα, έχουμε έτοιμα τα μικρά προβλήματα, έχουν τη κακιά συνήθεια να δημιουργούνται συνέχεια, δε χάνουμε τον χρόνο μας προσπαθόντας να τα διαιρέσουμε. Έτσι, αν λύσεις τα μικρά ένα ένα τη στιγμή που εμφανίζονται, θα δεις πως τα μεγάλα προβλήματα ή θα αποφευχθούν τελείως ή θα λύνονται πιο εύκολα και με ξεκάθαρες συζητήσεις χώρις να μπερδεύεις τη πούτσα με τη βούρτσα (= να προσθέτεις στη συζήτηση και αυτά που έχεις "κρατημένα" απ' τα μικροπροβλήματα του παρελθόντος).

Όλα αυτά καλό θα ήταν να μη τα παίρνεις ως στρατηγική αλλά ως tips. Στον έρωτα δεν έχει στρατηγικές και μαλακίες, ο αυθορμητισμός είναι το χρώμα και το πινέλο σου, τα tips είναι οι πινελιές. Κάπου στο τοπίο σας μπορεί να ζει ένας μοναχικός θάμνος που θα έλεγε και ο Bob Ross..

6 comments:

Thanasis said...

Όλα αυτά καλό θα ήταν να μη τα παίρνεις ως στρατηγική αλλά ως tips. Στον έρωτα δεν έχει στρατηγικές και μαλακίες, ο αυθορμητισμός είναι το χρώμα και το πινέλο σου, τα tips είναι οι πινελιές. Κάπου στο τοπίο σας μπορεί να ζει ένας μοναχικός θάμνος που θα έλεγε και ο Bob Ross..


να σου πω κατι!!Απλα απιστευτο ολο το topic.αλλα τι να πει κανεις οταν καποιος τελειωνει με αναφορα στον bob ross...

Andreas said...

κόλλησε με το τοπίο, ήταν ο ιδανικός, ειδικά στη family guy εκδοχή του :Ρ

she smiles said...

loipon...eisai apo ekeinous pou milane gia tis gynaikes (kai tis sxeseis sas me aytes)...kai parol'auta ta legomena tous bgazoun nohma....kai oxi apla bgazoun nohma...ta les kai swsta!

ti na sou pw paidaki mou...na se xairetai h kopela sou!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

pote energopoiithikan ta anonymous comments??:P na se xairetai i kopela sou lene oi apokatw..pou na kseraaan ti xreiastike gia na katalikseis se ola ayta!3 zitw for the new you ^^ (btw svise to proigoumeno mou post)

Anonymous said...

mpravo antriko,olo kai ligosteuoun ta or8ografika sou :P
ante grapse k tpt kainourio gt dn mporw na sygkentrw8w na sou kanw pneumatwdh sxolia :P